Een nieuwe site…

www.accumonitor.nl had lange tijd een full-swing webwinkel “aan boord” om het gratis boekje over accubewaking te verspreiden en om de CA-Marine accumonitor aan te kunnen bieden. Deze accumonitor heb ik destijds ontwikkeld in samenwerking met Grinn Technologies in Canada omdat ik de accumonitors van de bekende merken niet vond deugen voor mijn gebruikssituatie aan boord én veel te duur vond. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat de concurrentie de prijzen flink heeft aangepast en op onderdelen is ook de software verbeterd.

In 2020 heb ik besloten de actieve verkoop te stoppen, de relatief kostbare webwinkel op te heffen en te vervangen door deze website. Samen met de blog, waarin alle gepubliceerde nieuwsbrieven zijn opgenomen, blijft de verzamelde kennis beschikbaar voor de liefhebber.

Het gratis boekje met daarin de uitleg over de 5 belangrijkste principes die de levensduur van een accu bepalen kan hier besteld worden, ik blijf bereikbaar voor vragen én voor de meer dan 100 gebruikers met een CA-Marine accumonitor aan boord van schip of camper.

Vriendelijke groet!

Chris Corbier

totop